13.01.2020
„Mi-am pus mana in jurul fratelui meu intreaga viata, iar acum nu o mai pot face…” Printul William - prima reactie dupa separarea lui Harry si Maghan de Casa Regala
Decizia Ducelui si Ducesei de Sussex de a renunta la titlul de „seniori” ai Familiei Regale a suprins pe toata lumea, Printul William fiind intristat de aceasta separare.


Cum a reactionat Printul William cand a aflat ca Printul Harry si Meghan Markle vor sa se indeparteze de familia regala

In urma cu aproape o saptamana Printul Harry si Meghan Markle au anuntat, dupa o vacanta de sase saptamani, ca vor sa se retraga din Familia Regala, mai exact, vor sa renunte la titlul de „seniori”. In cadrul aceluiasi anunt, Ducele si Ducesa de Sussex au declarat ca vor calatori mai des in America de Nord si se vor ocupa de propria organizatie.

Membrii Familiei Regale au parut socati de anuntul facut, semn ca Meghan si Harry nu au discutat inainte cu Regina sau Printul Charles. Singura declaratie emisa pana acum este cea a Majestatii Sale, Regina, care a declarat ca „discutiile cu Ducele si Ducesa de Sussex sunt intr-un stadiu incipient.”

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a nu este singura care a avut o reactie. Potrivit The Times, Printul William i-a marturisit unui prieten ca separarea Ducilor de Familia Regala, mai ales de organizatia caritabila pe care o aveau impreuna, l-a intristat pe acesta.

„Mi-am pus mana in jurul fratelui meu intreaga viata, iar acum nu o mai pot face… imi pare rau pentru asta. Tot ce putem face, tot ce pot face este sa sper ca va veni momentul in care vom canta toti acelasi lucru. Vreau sa fim toti o echipa.”

Aceasta este, cu siguranta, una dintre cele mai mari schimbari din Familia Regala din ultima perioada, insa Meghan si Harry au dat mai multe semne anul trecut ca urmeaza aceasta separare. In iunie ei au depus actele pentru crearea unei fundatii diferite de cea in care lucrau cu Printul William si Kate Middleton, iar la sfarsitul lunii decembrie a fost fondata aceasta organizatie.

Nimeni nu stie exact cum va arata in viitor viata Ducelui si Ducesei de Sussex, insa vor exista, cu siguranta, numeroase intalniri cu membrii familiei regale pentru a gasi o solutie potrivita.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie