30.06.2020
Mesajul emotionant al lui Pierce Brosnan dupa 7 ani de la moartea fiicei sale „in amintirea lui Charlotte"

Chiar daca acum traieste o poveste de dragoste alaturi de Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan a avut o perioada dramatica in trecut in care si-a pierdut sotia si fiica.

Citeste si :  Ia peste 7000 de euro pentru o ora de cantat. Cine este cea mai scumpa interpreta din Moldova

Prima sotie a lui Pierce Brosnan, Cassandra, a murit in anul 1991 de cancer ovarian. 22 de ani mai tarziu, aceasta boala a provocat decesul fiicei sale, Charlotte, astfel actorul a avut de invins aceste greutati declarand ca aceste tragedii l-au schimbat: „Nu pot sa vad jumatatea plina a paharului. Cainele negru al melancoliei se afla cu mine, din cand in cand", a spus actorul intr-un interviu pentruexpress.co.uk.

La 7 ani de la moarte fiicei sale, Brosnan a distribuit pe pagina sa de Instagram o poza insotita de un mesaj emotionant: „Ma uit la tine, copile… in amintirea lui Charlotte si la mulți ani draga mea Marley Mey.”

In prezent, actorul in varsta de 63 de ani este fericit in casatoria cu Keely Shaye Smith, dar spune ca nu este o zi in care sa nu se gandeasca la sotia si fiica pierdute.

Din prima casatorie, Pierce a devenit tatal celor doi fii ai Cassandrei, Charlotte si Christopher, pe care i-a adoptat in momentul casatoriei cu ea, cei doi avand si un fiu impreuna, Sean.

 

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie