03.05.2019
„Meghan Markle a nascut deja”. Motivul pentru care fanii sunt convinsi ca bebelusul Sussex a venit pe lume
Saptamana viitoare, printul Harry, sotul lui Meghan Markle, planuieste sa viziteze Olanda. Din acest motiv, fanii sunt convinsi ca Meghan a nascut deja.

Isteria a inceput dupa ce Meghan si Harry au anuntat, recent, ca vor tine secrete detaliile nasterii bebelusului. Acum insa, cand Harry a anuntat ca pe 8 si 9 mai va fi in Olanda, fanii sunt convinsi ca bebelusul Sussex a venit deja pe lume. 

”Harry zambeste de parca este un pusti care tocmai a aflat un secret urias”, ”Incep sa cred ca bebelusul s-a nascut deja”. Speculatiile s-au intetit dupa ce un apropiat al Casei Regale a explicat faptul ca vizita a fost anuntata in ultima clipa, tocmai pentru ca nu se stia daca Harry poate participa.

”Avea de mult in plan sa mearga, dar pentru ca data nasterii era foarte aproape de data vizitei, nu a fost anuntata in avans, in cazul in care acesta nu putea sa participe. Printul este incantat ca poate sa-si respecte angajamentul”.

Fanii Casei Regale au inceput sa creada ca Meghan a nascut deja dupa ce Regina i-a facut acesteia o vizita-surpriza, in noua casa, Frogmore Cottage, chiar la sfarsitul lunii aprilie. Oficial, Maiestatea sa a dorit sa le ureze celor doi duci de Sussex ”bun-venit” la Windsor.  

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie