01.12.2019
Mama Xeniei Deli isi alinta ginerele cu delicatese sovietice. Aceasta a pregatit salata Olivier si tort Paianjen de Thanksgiving
Familia Xeniei Deli au sarbatorit in aceasta saptamana Thanksgiving-ul.

Modelul basarabean si-a adunat alaturi intreaga familie, iar mama ei a avut grija de masa de sarbatoare.

Dupa ce au decorat masa imparateste cu tacamuri stralucitoare, Xenia Deli a impartasit fanilor sai si felurile de mancare preparate de mama ei special cu aceasta ocazie.

Astfel, am vazut ca mama modelului si-a dorit sa-si alinte ginerele cu delicatese care aduc aminte de perioada sovietica, cand salata Olivier si tortul Paianjen nu lipseau de la nicio masa de sarbatoare, mai ales de Revelion.

Nu stim daca i-au placut milionarului Ossama Fathi Rabah Al-Sharif bucatele preparate, insa cert este ca fiica ei, Xenia, era incantata. 

Thanksgiving-ul sau Ziua Recunostintei este o sarbatoare anuala de o zi, in care se multumeste (traditional lui Dumnezeu) pentru bogatia recoltei din acel an. Se sarbatoreste in cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite si Canada). Este o sarbatoare a familiei. In Statele Unite majoritatea afacerilor (in afara de magazine) sunt inchise joi si vineri in saptamana cu Thanksgiving pentru a permite angajatilor sa se reuneasca cu familia.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie