28.12.2019
Maksim Galkin – declaratii, in premiera, despre mama-surogat care i-a adus pe lume pe copiii sai: „Am platit mai scump decat preturile de pe piata. Am avut noroc de ea.”
De 6 ani Maksim Galkin si sotia sa, Alla Pugaciova, sunt parinti fericiti de fetita si baietel.

Cei doi nu au ascuns niciodata modul prin care au devenit parinti. Cuplul a apelat la serviciile unei mame-surogat. Totusi cei doi au fost foarte discreti la acest capitol si mai multe detalii nu au oferit.

Totusi, in cadrul unui interviu recent, realizat pentru proiectul de pe Youtube «А поговорить?», artistul a povestit despre cea care le-a dat viata celor doi copii ai sai – Liza si Garry.

„Eu consider ca sa devii mama-surogat este alegerea strict personala a unei femei. Eu pentru acea femeie am creat toate conditiile posibile si necesare. E ideal sa fie anonimat complet. Eu am stiut cine este ea, iar ea nu a stiut de mine. Am platit mai scump decat preturile de pe piata. Am asa o atitudine pentru tot ce fac. Am avut noroc cu ea. Este foarte responsabila si a avut o atitudine foarte sufletista. Nu am absolut nicio contradictie interioara referitor la acest subiect.”, a tinut sa precizeze sotul Primadonei din Rusia.

Amintim ca Maksim Galkin si Alla Pugaciova au devenit parinti in 2013, cand in familia lor a aparut fetita Liza si baietelul Garry. Cei doi copii sunt foarte bine educati, instruiti, iar parintii nu economisesc bani pentru a-i educatie lor.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie