14.01.2021
Ludmila Adamciuc vine cu o veste tulburatoare: "Instinctul matern trebuie ascultat. Eu am simtit". Afla ce a destainuit bloggerita

Bloggerita, Ludmila Adamciuc, a venit cu o veste tulburatoare catre urmaritorii sai pe Instagram. Fetita ei, Beatrice care are Sindromul Down, are nevoie urgent de o interventie chirurgicala la inima. 

Anuntul a fost facut cu putin timp in urma pe Instagram. Ea a povestit ca in urma unor controale medicale, s-a depistat ca fetita sa are nevoie de o interventie chirurgicala la inima: "Ochii inca nu-i pot tine bine deschisi, am plans incontinuu. Chiar daca incercam sa nu plang, lacrimile curgeau suvoaie in masca. Ea se simte foarte bine, la fel ca si ieri si alaltaieri. Inteleg ca in primul rand Beatrice depinde si de starea mea. Azi oleaca mi-am revenit. Maine o sa fie si mai bine. Prietena mea are nevoie de interventie chirurgicala la inima, cu cat mai repede cu atat mai bine. Instinctul matern trebuie ascultat. Eu am simtit.”

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sinromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

 

 

Citeste si :  Iti topeste inima cu zambetul sau! Copilul soarelui, fiica Ludmilei Adamciuc, implineste astazi trei anisori
Articole din aceeasi categorie