03.05.2021
Lidia Bejenaru - femeia ce sta in spatele unei dinastii puternice! Corneliu Botgros: „Mama este regina bucatariei” - VIDEO

Corneliu Botgros, alaturi de mama sa, Lidia Bejenaru, au fost invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, unde au interpretat o frumoasa melodie impreuna.

„Trebuie sa canti din suflet, cu daruire si sa iubesti ceea ce faci.”, spune Lidia Bejenaru, despre secretul succesului la public.

„La un artist conteaza multe si toate la un loc, dar si e vorba de noroc. Si talent, si vestimentatia, si cum arata exteriorul, si bineinteles daca are conexiunea cu publicul, are succes garantat.”, a adaugat Corneliu Botgros.

Lidia Bejenaru povesteste ca fiul sau, in copilarie, era un baietel foarte ascultator si linistit. „Nu a fost alintat. Nu ii placea sa imbrace haine la moda, blugi, ce ii dadeai, aceea imbraca. Nu era pofticios, era un baiat cuminte.”

Corneliu avea o relatie destul de stransa cu mama sa, de mic copil. Din copilarie avand o pasiune pentru fotbal, dar si pentru muzica, Lidia Bejenaru spune ca tatal lui Cornel l-a ajutat sa faca alegerea corecta.

„O noapte am plans in perna, dupa care m-am trezit si am mers din nou la liceul de muzica si asa am continuat. Eu zic ca a fost o decizie buna.”, a adaugat Corneliu.

Priveste interviul in intregime si afla ce traditii si obiceiuri Pascale sunt in familia Botgros si ce bucate nu lipsesc de pe masa de sarbatoare.

Citeste si :  Ion Paladi cu un nou record! Interpretul a acumulat 39 de milioane de vizualizari la piesa „Bine-i sade mesei mele” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie