14.08.2019
Lera Kudreavtseva a publicat o poza cu fiul si fiica ei, care au o diferenta de 28 de ani. Cum arata cei doi
Prezentatoarea TV a postat pe contul sau de Instagram o imagine rara, in care apar fiul ei – Jan si fiica – Maria. Diferenta dintre cei doi copii ai sai este de 28 de ani.

Zilele trecute, blondina de 48 de ani a sarbatorit impreuna cu sotul ei primul anisor al Mariei. Familia a ales sa marcheze acest eveniment in Bulgaria, acolo unde si-au organizat o vacanta.

La serbare a venit si fiul mai mare a prezentatoarei – Jan. Chiar daca tanarul in varsta de 28 de ani i-a interzis mamei sa publice fotografiile sale, dupa ce anterior acesta a fost criticat pentu felul in care arata. De aceasta data Lera nu s-a putut abtine si a postat o poza in care acesta apare alaturi de surioara lui. „Fiul si fiica”, a scris aceasta in dreptul pozei. 

Citeste si: Lera Kudreavteva si-a aratat in premiera fiul, insa fanii l-au criticat dur! Cum i-a pus la punct vedeta din Rusia

Amintim ca Jan este primul copil al prezentatoarei, din relatia cu Serghei Leniuk, tobosarul trupei Laskovii May, iar Maria a aparut din casnicia Lerei cu Igor Makarov, in varsta de 31 de ani.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie