05.05.2021
La vanatoarea de oua! In familia Svetlanei Sainsus, Pastele este o sarbatoare de suflet, dar si motiv pentru joaca si distractie cu copiii. „Am copiat careva traditii pe care le vedeam in filmele americane si le-a placut foarte mult aceasta goana dupa oua" - VIDEO

E a 3-a zi de Paste, iar asta inseamna ca sarbatoarea continua. In familia Svetlanei Sainsus, spre exemplu, toata lumea se joaca, vanand ...oua. Este o frumoasa traditie pascala, care aduce multe rasete, distractie si voie buna. Unde mai pui ca la final, cel mai ager vanator, se alege si cu un premiu. Despre vanatoarea de oua, dar si despre alte traditii de Paste respectate in familia Svetlanei, afla in reportajul de mai jos.

Citeste si :  Dubla frumusete la patrat! Cand cele mai populare surori din Moldova se intalnesc, rezultatul e BOMBA! Surorile Bezer si Beregoi - intr-un clip viral

In sanul familiei, alaturi de cei dragi, cu multa dragoste, caldura si voie buna. Asa a sarbatorit Pastele, Svetlana Sainsus.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOR SITE CARITATE: „Am fost la fratele meu in ospetie, in sanul familiei, am avut jocuri distractive... ne-am straduit sa facem sarbatoare anume lor.”

Pentru ca spiritul sarbatorii sa fie simtit si de cei mici, Svetlana le-a organizat un joc.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOR SITE CARITATE: „Am copiat careva traditii pe care le vedeam in filmele americane si le-a placut foarte mult aceasta goana dupa oua...s-au distrat si ei cat si noi parintii.”

Cea mai entuziasmata de „vanatoarea de oua’’ a fost micuta Lia, care de curand a facut si primii pasi.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOR SITE CARITATE: „In sfarsit si ea incepe a intelege... pentru copiii nostri.”

Traditiile noi, or fi ele distractive, totusi acestea nu se compara cu obiceiurile pascale cinstite inca din copilarie.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOR SITE CARITATE: „Cea mai frumoasa traditie, pe care o tin minte si din copilarie este cea in care ne trezim dimineata si ne spalam cu oua. In acest an am trezit eu copiii mei de dimineata.”

Si pentru ca Pastele reintregeste familiile, pentru Svetlana aceata sarbatoare este cea mai draga dintre toate.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOR SITE CARITATE: „Pastele este familie, este suflet. Nu-mi imaginez sa-l sarbatoresc intr-un restaurant sau intr-un local sau in afara tarii.. este o sarbatoare de suflet pe care o ador”

Citeste si :  Ludmila Adamciuc si fiica sa, Beatrice, au ajuns la spital in ziua de Pasti, cu peripetii. „Ma ingrozeste doar gandul ca uneori viata noastra depinde de un om incompetent.” 
Articole din aceeasi categorie