09.03.2020
La 60 de ani, mama lui Ionel Istrati arata ca o adolescenta. Cantaretul a publicat imagini de la aniversarea celei care i-a dat viata

Intre cantaret si mama lui exista o relatie mult mai deosebita decat cea familiala. In primul rand, cei doi sunt si cei mai buni prieteni.

„Persoana care m-a inspirat si ma inspira toata viata este mama. Curajul pe care il are si puterea sunt doar cateva din lucrurile pe care o caracterizeaza. Pentru ea nimic nu este imposibil. Ii multumesc pentru tot si ma inchin in fata ei.”, spunea intr-un interviu recent cunoscutul interpret.

Citeste si: EI - DESPRE ELE! Ionel Istrati: „Feminitatea nu consta in a merge periodic la un salon de frumusete sau a incalta cele mai inalte tocuri.”

Ieri, de 8 martie, mama artistului, Valentina Istrati, a implinit 60 de ani. Cu aceasta ocazie, Ionel a publicat cateva imagini cu aceasta. Este imposibil sa nu remarcam cat de bine arata femeia. Nu am spune niciodata ca a incheiat al cincilea deceniu, daca nu ar confirma-o chiar Ionel pe contul sau de Instagram.

De ziua sa, Valentina Istrati a purtat un costum negru, format dintr-un sacou si pantaloni. Aceasta si-a prins parul intr-o coada masiva si a asortat tinuta cu o pereche de cercei stralucitori. Imaginile au acumulat mai multe like-uri, iar internautii au avut doar cuvinte de lauda si felicitari pentru mama artistului: „La multi ani pentru mama ta frumoasa!”, „La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!”, „La multi anii fericiti! Complimente!”, au scris ei.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie