02.08.2020
Kim Kardashian si Kanye West divorteaza? Iata ce a declarat o persoana apropiata lui Kim

Dupa cateva declaratii facute de rapper care s-au dovedit a fi dureroase pentru Kim, femeia a inceput sa se gandeasca la un eventual divort. De asemenea, presa engleza scrie ca cei doi nu se impaca prea bine in ultima vreme si ca sunt pe cale sa recurga la acest pas.

Citeste si :  Kim Kardashian evoca tulburarea bipolara a lui Kanye West, in plina campanie electorala

Kim Kardashian a afirmat recent ca este ,,distrusa'' dupa toate cele intamplate intre ea si sotul sau si-ar dori o despartire radicala de tatal celor patru copii ai sai, noteaza site-ul Dailymail.co.uk.

De asemenea, mai multe site-uri de stiri au scris ca cei doi nu mai locuiesc impreuna deja de un an, dupa ce protagonista din ,,Keeping up with the Kardashians'' s-a straduit destul de mult ca sa salveze casnicia lor de sase ani. Se presupune ca Kanye, care a lansat in aceasta luna o controversata campanie prezidentiala, sta la locuinta sa 14 milioane de dolari din Wyoming, in timp ce Kim il viziteaza o data pe luna cu cei patru copii: North, Saint, Chicago si Psalm.

Totusi, purtatorul de cuvant a lui Kim neaga ca aceste informatii ar fi adevarate, scrie Dailymail.com.uk.

O alta sursa apropiata lui Kardashian a declarat pentru revista ,,People'' care ar fi motivul unui eventual divort: „Ea nu primeste inapoi ceea ce are nevoie de la Kanye. S-a gandit si a mers la casa unde sta momentan sotul ei pentru a-i spune ca mariajul lor s-a terminat si pentru a-si lua la revedere.'' 

Tot aceasta persoana a adaugat ca designerul si modelul este intr-o stare complicata, mentionand ca: ,,Kim este foarte distrusa. Ultimul lucru pe care si-l doreste este sa fie divortata si cu patru copii. Ea stie ca va fi bine financiar, dar preocuparile ei sunt copiii si parteneriatul cu barbatul ei. Ea se indreapta catre un divort, dar cine stie daca va semna de fapt actele.''

Kardashian si West s-au casatorit in anul 2014, dupa o relatie de doi ani. Cei doi au devenit parinti in 2013 cand Kim a nascut-o pe prima lor fetita - North. Despre faptul ca relatia celor doi nu este la o etapa prea buna presa americana a mai scris si in trecut, totusi, sotia rapperului niciodata nu confirma informatiile.

Citeste si :  Kim Kardashian - furioasa si in stare de soc, dupa ce Kanye West a dezvaluit ca a dorit sa faca avort

Sursa foto: Google.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie