25.06.2020
Katy Perry a scris o piesa pentru fiica sa. „Visurile sale nu au nicio limita...''

Dupa ce cantareata de muzica pop a mentionat ca a pregatit cateva nume pentru fiica sa, aceasta a spus ca va lansa curand un nou album, iar printre piesele de acolo se va regasi si una dedica bebelusului sau, nenascut inca.

Citeste si :  Katy Perry are o lista de nume pentru fiica sa, care urmeaza sa se nasca. Cum ii va alege prenumele

Katy a spus intr-un interviu radionfonic american ca noua melodie va fi despre visurile nelimitate pe care le va avea fiica sa, dar si despre faptul ca micuta poate fi oricine vrea.

Ea a mentionat ca in piesa se regasesc ideile ca: „visurile sale nu au nicio limita si nici ceea ar vrea ea sa fie. Fetita mea va putea schimba oricand si oricum mersul lucrurilor. Le va putea incerca pe toate, daca isi doreste.” Artista a mai adaugat: „eu cred ca acest cantec este foarte important pentru mine, dar va fi si pentru ea.''

Viitoarea mamica a spus ca se vor regasi si multe cantece de dragoste in cel de-al cincilea album al sau. De asemenea, Perry a dezvaluit si titlurile a doua melodii. Acestea sunt: „What makes a woman” („ce o face pe femeie”) si „Teary Eyed” („cu ochii in lacrimi”). Ambele sunt emotionante, asa cum a spus chiar vedeta. 

Citeste si :  Katy Perry a lansat un nou videoclip, aratandu-si burtica de graviduta. Afla despre ce este piesa „Daisies”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie