03.12.2019
Kate Middleton - insarcinata cu gemeni? Apropiatii Ducesei de Cambridge sustin ca va anunta sarcina in curand!
Cele mai noi vesti despre Familia Regala britanica dau ca sigura o noua sarcina a Ducesei de Cambridge. Sa fie Kate Middleton insarcinata si cu gemeni inca, asa cum sustin apropiatii?

Desi Ducii de Cambridge au deja 3 copii si Printul William, mai in gluma, mai in serios, nu parea prea dornic sa-si mareasca familia, zvonul ca Kate Middleton e insarcinata s-a amplificat in ultimele luni. Mai mult, sursele sustin ca ar fi vorba despre o sarcina gemelara.

De la cele trei sarcini trecute se stie deja ca Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu greturi puternice, iar aceasta stare a impiedicat-o de nenumarate ori sa-si indeplineasca indatoririle regale. Cea mai recenta vizita peste hotare pe care a efectuat-o a fost in luna octombrie, in Pakistan, alaturi de Printul William.

Acum insa biroul Ducilor de Cambridge a anuntat ca Ducesa nu isi va insoti partenerul in turneul regal in Kuweit si Oman, singurele dati cand Kate nu si-a indeplinit misiunile pana acum fiind pe timpul celor 3 sarcini. Si parca pentru a pune gaz pe focul speculatiilor, s-a aflat ca cele doua destinatii nu sunt recomandate femeilor insarcinate.

Mai mult, luna trecuta, Kate Middleton si-a anulat in ultima clipa prezenta la un eveniment, dand niste explicatii evazive si motivand ca a trebuit sa ramana acasa alaturi de copii. Cum Ducesa de Cambridge si-a amanat foarte rar angajamentele regale si atunci doar din cauza greturilor, cei din jur au tras concluziile imediat.

Conform publicatiei, care citeaza surse din proximitatea Ducilor de Cambridge, cuplul regal asteapta gemeni. „Kate adora atat de mult sa fie mama, incat, daca ar fi insarcinata cu gemeni, ar fi extrem de incantata. In ceea ce o priveste, cu cat mai multi copii, cu atat mai bine”, a adaugat sursa.  

Kate Middleton si Printul William sunt casatoriti din 2011 si au trei copii: Printul George (6 ani), Printesa Charlotte (4 ani) si Printul Louis (1 ani si 7 luni).

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie