11.02.2020
Katalina Rusu – despre venirea pe lume a fiicei sale: „Nu eram deloc pregatita nici moral si nici fizic...” Ce prenume va purta micuta
31 ianuarie a devenit o zi speciala in familia interpretei Katalina Rusu, pentru ca anume in aceasta zi ea a devenit pentru prima data mamica.
Katalina a dat nastere unei fetite perfect sanatoase. Artista si sotul ei, Andrei Croitoru, au decis sa-si numeasca micuta – Melissa.
Citeste si: Katalina Rusu – o graviduta super-sexy, cu decolteu generos si slit adanc pe picior
Tanara mamica si-a impartasit cu urmaritorii emotiile care-au incercat-o atunci cand a adus pe lume bebelusul: „30 Ianuarie, nimic nu prevestea ce urma sa fie, a fost o zi ca multe altele, am muncit si am alergat prin oras din zori pana in seara (studiou, filmari, sesiune foto), iar seara am cazut moarta de oboseala, mai obosita ca niciodata. Unicul gand era sa ajung cat mai repede la patutul nostru si pijamaua mea roz cu iepuras. Nu eram deloc pregatita nici moral si nici fizic pentru ceea ce urma sa se intample, a fost o noapte aproape linistita, chiar daca s-au rupt apele, chiar daca cutremurul a zguduit binisor si chiar daca a doua zi urma sa o aduc pe lume pe cea, care ne-a schimbat complet viata. Nu a fost usor, deoarece am nascut natural si fara epidurala, dar credinta in bunul Dumnezeu, dragostea sotului si puterea pe care o avem atunci cand suntem impreuna a facut o minune, cand am simtit-o pe burtica mea stiam ca e dragoste la prima vedere pentru toata viata. Deja suntem in trei si cei mai fericiti, mai fericiti ca niciodata: Tati, mami si cea mai dulce fetita – Melissa.”, marturiseste cantareata.
Citeste si: Katalina Rusu - imagini spectaculoase de la serbarea primului an de casnicie. Vezi momentul in care cei doi afla sexul bebelusului pe care-l asteapta
Katalina Rusu si iubitul ei, Andrei Croitoru, s-au casatorit in 2018, iar luna de miere au savurat-o in Florida.
Sursa foto: Facebook.com/ Katalina Rusu
Facebook.com/ Pushkin1820
Articole din aceeasi categorie