11.06.2021
Irina si Serghei Kovalsky si-au jurat din nou iubirea dupa 9 ani! Afla ce surpriza i-a facut barbatul sotiei sale cu ocazia acestei aniversari: „Noi o asteptam fara haine sa iasa din baie, sa o vada 100 de mii de oameni pe Facebook” - VIDEO

Acum 9 ani Irina si Serghei Kovalsky isi jurau iubire vesnica, iar ieri cei doi si-au reinnoit juramintele de odinioara. Tot ieri, cuplul a lansat si un videoclip plin de emotii. Detalii despre toate afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Dis de dimineata, Sergiu Kovalsky a dorit sa isi impresioneze sotia frumos, asa ca a dus copii la gradinita si s-a ocupat de organizarea surprizei.

„Sergiu azi m-a prins foarte, foarte pe neasteptat. Eu eram in baie, dar el a venit de la gradinita pentru ca a dus copiii acolo. A venit acasa si a pornit un live pe facebook, iar eu nu stiam, eram in acel moment la baie. Cand eu am iesit, fara banuiala ca toata lumea se uita la mine din live.”, povesteste Irina. 

Citeste si :  Teyana Teylor, prima femeie de culoare care primeste titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planeta"

„Noi o asteptam fara haine sa iasa din baie, sa o vada 100 de mii de oameni pe facebook.”, adauga interpretul. 

Citeste si :  Ronaldo, cerut inapoi de cea mai sexy fana a lui United! Modelul spera sa il revada pe Cristiano pe Old Trafford | FOTO

Pe langa surpriza facuta de Sergiu, Irina a mai primit si alte cadouri. 

„Sergiu demult stie ca pentru parul meu imi trebuie o placa si desigur ca asta mi-a daruit.”, a povestit interpreta. 

Pentru a vedea cum a fost ceruta in casatorie Irina cu 9 ani in urma, priveste reportajul de mai sus in intregime. 

Citeste si :  O calugarita a cheltuit la jocurile de noroc banii scolii pe care o conducea

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie