03.06.2020
Ionel Istrati stie cum s-o faca fericita pe cea mai importanta femeie din viata lui! Cu ce o surprinde interpretul

Cantaretul Ionel Istrati este un barbat talentat, carismatic si cuceritor. Pe langa faptul ca se bucura de o cariera de succes si de apreciere din partea publicului, artistul are si o relatie frumoasa cu familia sa.

Citeste si : Psihoterapeutul Ghenadie Virtos, acuzat de hartuire sexuala, s-a sinucis! „Pace sufletului tau chinuit si iarta-ne ca n-am invatat sa vedem cu ochii inimii.”

De curand, el a publicat pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de mama lui iubita. In descrierea imaginii, Ionel a scris: „Un apel... - Ce mai faci, mama? Si mama e fericita toata ziua!”

In vremurile in care suntem mereu grabiti si uitam de lucrurile cu adevarat importante, luandu-ne cu munca si alte treburi, e foarte usor sa uitam de oamenii care ne-au fost alaturi si in cele mai grele momente din viata. Artistul ne sugereaza ca uneori gesturile simple, care nu necesita mult efort, sunt capabile sa ne apropie de noi insine, sa ne reaminteasca de unde am pornit si sa ne ajute sa-i facem pe dragi sa se simta bine.

Se pare ca vedeta sitie cum sa-si bucure mama si o face cu mare drag.

Tu cand ti-ai sunat parintii ultima data?

Citeste si : Pe retelele de socializare pare ideal, dar oare cum arata acesta in fotografia din pasaport? Ionel Istrati: „Cred ca sunt unicul moldovean care zambeste...”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie