13.06.2020
Ionel Istrati a publicat o fotografie cu tatal sau tanar. Cei doi seamana extrem de mult

S-a stiut dintotdeauna ca tatii sunt un exemplu pentru fiii lor. Iata ca si intepretul Ionel Istrati isi admira tatal si isi doreste sa fie ca acesta.

Citeste si : Se pricepe nu numai la cantat, dar si la gospodarit! Interpretul Ionel Istrati: „Azi am combinat bronzul cu sportul! La prasit porumbul.”

Cantaretul a publicat ieri o imagine pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre un colaj cu doua fotografii: in una este reprezentat el, iar in cealalta este tatal sau.

Ionel a notat in descrirea pozei ca ,,eu am langa mine omul caruia vreau sa-i seman. Vorbesc despre tine, tata'' si a facut o comparatie cu sine si tatal sau din 1980 si 2020. Cei doi seamana extrem de mult!

Interpretul are o relatie destul de buna cu tatal sau - Vladimir. In anul 2018 Ionel Istrati a distribuit o imagine cu parintii sai pentru a marca aniversarea tatalui si a scris ca ,,mi-a fost alaturi intotdeauna si mi-a indrumat pasii in viata, in cel mai frumos mod cu putinta, oferindu-mi o copilarie ideala. Ii doresc viata lunga, sanatoasa si frumoasa.”

Citeste si : Ionel Istrati - tot mai nostalgic dupa vremurile de demult! Alaturi de cine apare intr-o fotografie postata pe Internet? „Au crescut in ochii mei”

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie