24.02.2019
Interpreta Mihaela Tabura, despre viata de familie: "Desigur ca nu e totul miere, dar acum e perioada cand invatam a imparti totul la doi." - FOTO
A trecut jumatate de an de la nunta spectaculoasa a Mihaelei Tabura. Iar astazi, de Dragobete, artista ne-a impartasit cum se simte in rol de sotie.

Intr-un interviu pentru perfecte.md, Mihaela a relatat despre viata de familie si ce planuri de viitor au cei doi soti.

“Suntem sot si sotie de jumatate de an, intr-un cuvint “Familie”. Deja avem scopuri, facem planuri si tot ce traim zi de zi, e impreuna.", marturiseste aceasta.

Totusi, Mihaela recunoaste ca viata de familie si armonia necesita efort si munca din partea ambilor soti:"Desigur ca nu e totul miere, dar acum e perioada cand ne invatam a imparti totul la doi: parerile, deciziile si nu e chiar asa simplu."


Au avut o nunta, ecoul careia s-a auzit inca mult timp dupa eveniment si spune artista: "Cu parere de rau, dupa nunta inca nu am reusit sa ne odihnim. Avem ambii un program incarcat, care nu coincide intotdeauna , asa ca speram ca in timpul apropiat sa mergem undeva unde e soare si mare."


Planurile celor doi ca si familie insa, sunt grandioase. "Ne dorim copii desigur, dar nu grabim aceasta minune. Cand va fi si cand va decide Domnul sa fie, atunci vom fi bucurosi. Ne dorim minim 2 copii, dar totul va fi clar cu timpul, nu ne grabim! Anul acesta, de Dragobete, suntem in Romania, la Piatra Neamt, alaturi de un prieten care are un concert de debut si lansare de album. Vom fi intre prieteni si vom sarbatori frumos cu cantec si voie buna! Desigur, felicitam toti indragostitii, care sarbatoresc aceasta zi ! La multi ani de Dragobete !"



Sursa foto: Arhiva personala


Articole din aceeasi categorie