25.06.2020
Interpreta Katalina Rusu a aratat, in premiera, chipul fetitei sale. Cu cine seamana micuta Melissa

Pe 31 ianuarie, Katalina Rusu si sotul ei, Andrei Croitoru, au devenit parinti pentru prima oara. Cantareata a nascut o fetita pe care cei doi soti au numit-o Melissa.

Citeste si :  Te dor ochii de la atata roz. Fiica interpretei Katalina Rusu, Melissa, a implinit o luna. „Noi trecem pe planul doi...”

Cu ceva timp in urma, proaspetii parinti si-au increstinat copila, iar acum, Katalina a hotarat ca e timpul potrivit sa le faca cunostina prietenilor ei virtuali cu fiica ei.

Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la botez. In poza o putem admira pe micuta Melissa in toata splendoarea. E pentru prima data cand interpreta a aratat chipul fiicei sale pe Internet.

In descrierea imaginii, proaspata mamica a lasat si un mesaj induiosator, prin care isi exprima dragostea si bucuria pe care o are acum in suflet: „Ea ma face sa iubesc totul in jur, doar prin simplul fapt ca ea face parte din acest tot...”, a scris Katalina.

„Salutare prieteni, faceti cunostinta, ea este Melissa!”, a adaugat vedeta.

Internautii nu au ezitat sa aprecieze postarea si sa le ureze atat parintilor, cat si Melissei sanatate si o viata fericita.

 

Se pare ca micuta le seamana in egala masura ambilor parinti. Tu ce zici?

Katalina Rusu si Andrei Croitoru s-au casatorit in 2018, iar luna de miere au savurat-o in Florida.

Surse foto: Google.com, Instagram.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie