13.02.2020
Insarcinata la 23 de ani: Cine e vedeta care se pregateste sa devina mama pentru prima data
Actrita care i-a dat viata personajului Sansa Stark in celebrual serial „Game of Thrones” este insarcinata. Sophie Turner-Jonas in varsta de 23 de ani si sotul ei, cantaretul Joe Jonas, de 30 de ani vor deveni parinti pentru prima data.
Actrita isi ascunde sarcina. Aceasta evita sa mai apara in public, iar atunci cand o face alege haine over-size, care-i asigura confort. Surse din anturajul cuplului afirma ca cei doi si-au propus sa faca copii imediat dupa nunta. „Ei pastreaza linistea, dar prietenii si rudele lor sunt foarte fericiti.”

Citeste si: Sophie Turner, frumoasa ca o printesa in rochie de mireasa. Cum a aratat Sansa din Game of Thrones in ziua nuntii

Turner a lasat, deocamdata, cariera de actrita si savureaza la maximum compania sotului ei, facand deseori plimbari in aer liber. „Sophie deja isi alege haine pentru gravide, in care sa poata aparea in public.”, afirma unul dintre prietenii ei.
Tinerii si-au inceput relatia in 2016. Pana atunci Sophie a avut o relatie cu jucatarul de rugby britanic, Danny Cipriani, iar Joe Jones era cunoscut pentru multimea de iubite care-au trecut prin bratele sale, de la Taylor Swift pana la Demi Lovato sau Ashley Greene.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie