09.06.2021
Incredibil! O femeie de 37 de ani a nascut 10 copii. Afla povestea acesteia

O femeie din Africa de Sud a nascut 10 bebelusi, batand recordul mondial stabilit de o femeie din Mali, Halima Cisse, care a dat nastere la 9 copii, in Maroc, in luna mai.

Potrivit presei din Africa de Sud, Gosiame Thamara Sithole, de 37 de ani, a nascut prin cezariana 7 baieti si 3 fete, devenind detinatoarea recordului Guinness pentru cei mai multi copii nascuti de o femeie simultan.

Femeia si sotul ei, Teboho Tsotetsi, asteptau opt bebelusi, insa doi nu au fost vazuti la ecografie.

„Am fost socata de sarcina mea. A fost greu la inceput. Am fost bolnava, mi-a fost rau. Inca mi-e greu, dar sunt obisnuita cu asta acum. Nu mai simt durere... Ma rog doar ca Dumnezeu sa ma ajute sa-i nasc sanatosi, sa fim in viata si eu si copiii mei", a declarat Sithole pentru presa din tara ei inainte sa nasca, atunci cand stia ca are 8 copii. Sotul femeii a spus ca aceasta a nascut in a 29-a de saptamana de sarcina si ca sarcina ei a fost suta la suta naturala, pentru ca nu a urmat niciun tratament de fertilitate.

Sithole, care are deja o pereche de gemeni de sase ani, a nascut luni seara si le-a transmis jurnalistilor ca este „fericita si emotionata”.

In mai, o tanara maliana a nascut 9 copii in Maroc, batand recordul detinut de o femeie din SUA, Nadya Suleman, care nascuse 8 ​​bebelusi in 2009.

Articole din aceeasi categorie