28.04.2021
Inca un sexy tatic va aparea in showbizul de la noi: „Este fetita”

Dima Trofim va deveni tata de fetita. Moldoveanul traieste o frumoasa poveste de dragoste discreta de mai bine de un an, alaturi de iubita sa, care in curand va aduce pe lume o fetita. 

Citeste si :  Natalia Barbu: „Toate mamicile imi spun ca te faci cat un balon. Ma simt mai umflata.” Artista a scris o piesa dedicata mamei sale, care e plecata la ceruri - VIDEO

„Nu mi-a fost usor sa spun pentru ca emotiile ma copleseau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gandit la treaba asta si l-am facut. E cu Doamne ajuta. Mai avem inca jumatate de parcurs. Am anuntat-o pe mamica. I-am spus rapid prin telefon, dupa care fata in fata. Toata familia a fost superfericita”, a spus Dima Trofim, la Antena Stars.

„Mi-au lacrimat ochii. In momentul in care m-a anuntat mi-a trantit trei teste de sarcina pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an si un pic a trecut de cand suntem intr-o relatie”, a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal. „Pe 26, 27 septembrie se va naste. Este fetita”, a marturisit Dima Trofim.

Dima Trofim este unul dintre basarabenii care a reusit sa se faca remarcati in Romania. Munceste mult, canta, are un restaurant acolo si nu uita de felul in care arata.

Citeste si :  Emotionant pana la lacrimi! La cei 83 de ani, mama interpretei din Rusia, Valeria, si-a cunoscut pentru prima data stranepoata, care s-a nascut la inceputul acestui an - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie