09.05.2024
Încă o graviduță în showbiz! Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi este însărcinată: „Încă un vis a devenit REALITATE...” - VIDEO

Diana Rimiș a anunțat recent că este în așteptarea celui de-al doilea copil. Cum le-a spus prietenilor și soțului despre perioada frumoasă din viața ei, vezi în articolul de mai jos.

Diana Rimiș le-a organizat prietenior săi o meditație, iar la finalul acesteia a anunțat despre faptul că este însărcinată. 

Bloggerița a publicat reacția acestora în mediul online alături de un mesaj prin care și-a anunțat și urmăritorii: „Încă un vis a devenit REALITATE. Meditație cu surpriză la final. Cu inima plină de bucurie și emoție, vă împărtășesc o veste minunată - visul nostru de a aduce pe lume al doilea copil s-a împlinit! Nu-mi vine să cred că acest moment mult așteptat a devenit realitate. Mulțumesc din suflet Universului pentru toate darurile și binecuvântările pe care ni le-a oferit. Acesta este un moment pe care îl așteptăm cu nerăbdare de mult timp și acum, în sfârșit, ne putem bucura de el în întregime”.

„Suntem profund recunoscători pentru această oportunitate și promitem să ne dedicăm întreaga noastră dragoste și grijă pentru a aduce pe lume un nou membru în familia noastră. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această călătorie cu voi și să ne bucurăm de fiecare moment alături de micuțul sau micuța noastră. Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au sprijinit și ne-au fost alături. Mulțumesc @rimis.dan ca ești alături, ca ești atât de iubitor și înțelept”, a mai adăugat Diana.

Mesajele de felicitare în secțiunea comentarii au „curs” șiroaie: „Cât de frumos și original”, „Să fiți binecuvântați, momentul a fost tare emoționant”, „Felicitări pentru darul viu pe care îl porți în tine! Fie ca lumina Divină să te însoțească în fiecare clipă, iar prezența micuțului să aducă bucurie si armonie în toate”, „Sincere felicitări și sarcină ușoară”, „Felicitări dragilor! @di.rimis îți doresc o sarcină plină de bucurie și sănătate”.

Cei doi soți mai o fiică pe nume Ștefania, care are 4 ani.

Diana Rimiș este o bloggeriță din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 256 de mii de urmăritori.

Articole din aceeasi categorie