24.03.2021
In premiera, Victoria Rosca si mama ei. Ce relatie au si cum era actrita in copilarie: „Eu, de fapt, nu sunt un om mega vesel in viata de zi cu zi, sunt o persoana destul de depresiva” - VIDEO

La 32 de ani Victoria Rosca se declara o femeie IMPLINITA. Recunoaste insa, ca fara sprijinul si ajutorul mamei sale acest lucru nu ar fi fost posibil. In premiera actrita si mama ei ne povestesc despre relatia lor, despre copilaria Victorie, dar si despre legatura stransa dintre bunica si nepotel.

Citeste si :  Sorina Obreja - in mijlocul unei escrocherii. I-a fost furat contul de Instagram de doua ori: "In contul acesta am o parte din istoria mea, cu momentele mele, toate sunt bucati din viata mea, nu a lui Mohamed"

Cel mai devotat si de nadejde om din viata Victoriei Rosca este … mama.

Victoria ROSCA, ACTRITA, REGIZOARE: „Eu sunt o norocoasa, pentru ca mama este omul care ma ajuta... sa te porti tot asa cum ma port eu cu tine” .

Harnicuta ca o albinuta, Victoria era mare gospodina inca din copilarie. 

Maria ROSCA, BRUTAR: „Clasa a saptea si ea putea sa coaca paine in cuptor... lucram tare mult”

Obisnuita sa fie mezina familiei, atunci cand a aparut fratele cel mic, lumea actritei s-a cam dat peste cap. Stia bine ce-si doreste si asta a facut-o sa-si urmeze visul indiferent de surprizele pregatite de viata.

Victoria ROSCA, ACTRITA, REGIZOARE: „Eu daca am vrut sa fac altceva, desi am intrat la politologie... da zicea. Tata vroia sa ma duc de veterinar... acum avea sa ma grija de mata lui Ovidiu... nu-mi place sa fiu in centrul atentiei undeva..Eu, de fapt, nu sunt un om mega vesel in viata de zi cu zi. Sunt o persoana care sunt destul de depresiva. Sunt un om mega responasbil.”

La randul ei, mama actritei recunoaste ca a creste 4 copii implica multa munca si disciplina.

Maria ROSCA, BRUTAR:  „Am fost o mama severa... sa nu impun defapt ce-mi doresc eu”.

Vazuta prin ochii fiicei sale, Maria Rosca este „un om foarte rabdator... dar altfel cum sa fiu”. Iar cand e vorba despre invatura, niciodata nu e prea tarziu. 

Victoria ROSCA, ACTRITA, REGIZOARE:  „Ii greu, foarte mult de invatat... frumos”.

Astazi, Victoria Rosca este profund recunoscatoare mamei sale, careia ii datoreaza totul.

Victoria ROSCA, ACTRITA, REGIZOARE: „Tinand cont ca curand am 32... nu esti nici aici nici acolo”.

Citeste si :  Anisoara Loghin: „De o saptamana, tin in maini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul.” Primul mesaj al prezentatoarei PRO TV, dupa ce a nascut
Articole din aceeasi categorie