04.08.2022
Imagini rare cu Katy Perry impreuna cu fiica sa. Cum arata Daisy Dove, in varsta de 2 ani - FOTO

Katy Perry a devenit mama pentru prima oara in urma cu doi ani.

Katy Perry si fiica sa, Daisy Dove, au fost surprinse zilele acestea pe strazile din Beverly Hills si la un loc de joaca pentru copii. Pentru plimbare, cantareata a ales sa poarte o tinuta lejera, un trening burgundy marca Thrive Societe. In ceea ce o priveste pe micuta Daisy, aceasta era imbracata intr-un costum alb cu buline negre.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Katy Perry si logodnicul ei, Orlando Bloom, au devenit parinti in august 2020. Desi cantareata a marturisit in nenumarate randuri ca venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevarata binecuvantare si ca este extrem de fericita, in egala masura, nu s-a sfiit nici sa dezvaluie ca rolul de mama vine la pachet si cu aspecte mai putin placute.

Invitata in emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viata de cand a devenit mama, dar si despre provocarile pe care le-a intampinat. „Nimeni nu vorbeste despre primele sase saptamani de la nastere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!”.

O cunoscuta jurnalista de la noi s-a cununat! Imagini exclusive de la eveniment: „Am facut-o! Multumesc oamenilor care se bucura pentru noi si ne felicita” - FOTO/VIDEO

De asemenea, intr-un alt interviu acordat emisiunii Live with Kelly and Ryan, Katy Perry a dezvaluit ca s-a intors la munca dupa doar cinci saptamani de la nastere.

„Am inceput sa filmez pentru sezonul patru al emisiunii American Idol la cinci saptamani de la nastere. Nu am planificat asta. Doamne, a fost atat de intens! Sa nasti, iar apoi sa te intorci la munca si sa alaptezi… Asta e ce fac femeile? Doamne! Femeile sunt cele mai puternice fiinte de pe planeta!”.

De asemenea, Katy Perry nu s-a sfiit nici sa arate transformarile prin care corpul sau a trecut dupa sarcina. La doar o saptamana de cand a devenit mama, artista a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in lenjerie intima. Postarea s-a bucurat de un real succes, fanii acesteia apreciind naturaletea de care a dat dovada.

Articole din aceeasi categorie