31.07.2020
Imagini de milioane! Vezi cum se odihnneste familia lui Filip Kirkorov si ce tata grijuliu e artistul

Regele pop al Rusiei isi iubeste extrem de mult copiii si in acest an a decis sa-i rasfete intr-o vacanta, pe plajele Greciei.

Citeste si :  „Tata e ca Superman!” Cum a fost felicitat Filip Kirkorov de copiii lui cu ocazia zilei sale de nastere 

Fiind un utilizator activ al retelelor de socializare, Filip Kirkorov impartaseste cu fanii foarte des momente importante din viata sa, publica fotografii si clipulete din arhiva personala si isi felicita prietenii cu anumite realizari si sarbatori. Cantaretul isi arata si partea cea mai personala a vietii sale, pe copiii sai. Cu cateva zile in urma, artistul a distribuit pe pagina sa de Instagram, o imagine in care apare in fata unui avion privat, alaturi de fiul lui, Martin si fiica lui, Alla-Victoria, in varsta de 8 ani.

Familia a plecat in vacanta, in Grecia, unde se pare ca isi petrec timpul de minune. Kirkorov a distribuit un filmulet in care au fost surprinsi copiii sai in timp ce fac surfing.

„Nu este suficient sa ajungeti in varf, principalul lucru este sa nu incetati sa fiti deasupra! Intotdeauna pe creasta unui val @timatiofficial extreme, relevant, concentrat, liber ... Te invata sa cuceresti orice val si sa fii pe Olympus. Studiem cu @allavictoriyakirkorova @martinkirkorov surfing sub supravegherea celui mai bun antrenor si acest lucru nu este doar un sport, ci este o gandire. Este vorba despre libertate! Timati este un adevarat exemplu de a-ti asuma riscurile fara a te apleca la stereotipuri.", a scris Kirkorov.

In calitate de antrenor pentru cei mici, Filip l-a ales pe nimeni altul decat pe colegul sau de breasla si totodata, un bun prieten al familiei, pe Timati. 

Surse foto/video: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie