19.04.2021
Gina Pistol, prima aparitie cu fetita ei in brate! Cum s-a filmat iubita lui Smiley

La inceputul lunii martie, Smiley si iubita lui, Gina Pistol, au devenit pentru prima data parinti, dupa ce frumoasa blonda a adus pe lume o fetita de nota 10.

Citeste si :  „Era foarte increzatoare in sine si asta ma enerva.”  Andrei Porubin, despre femeia vietii sale, alaturi de care traieste deja 40 de ani - VIDEO

La aproximativ o saptamana dupa ce Gina Pistol a nascut, prezentatorul de la „Romanii au Talent” a dezvaluit ca fetita lor va fi botezata Josephine Ana, numele de familie fiind Maria.

Chiar daca pana acum Smiley si iubita lui nu i-au aratat in spatiul public fata micutei lor, Gina Pistol a postat zilele trecute pe Instagram mai multe story-uri in care apare in timp ce o tine pe Josephine in brate.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred ca toti bebelusii cred ca fac asta. Ii dau sa manance si o asez pe o perna sau pe o paturica, sa stea cat mai lejer. In timp ce mananca, adoarme. O mai tin asa vreo 10 minute si apoi incerc sa o pun foarte usor, ma misc in slow-motion, in baby nest. Si parca are niste piticuti care ii spun: «Vezi ca te-a pus mama ta in baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici ca o pun pe ace, imediat se trezeste. Nu pot sa inteleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.

Citeste si :  Multe si-ar dori sa arate ca ea! "Eu mananc, dar nu pun pe mine". Tany Vander imparte din secretele sale de frumusete - VIDEO 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie