23.02.2021
Gemenii lui Jennifer Lopez au implinit 13 ani. Cum arata acum Max si Emme

Jennifer Lopez se declara ”atat de mandra” de gemenii ei, care tocmai au implinit 13 ani.

Artista de 51 de ani a postat un mesaj emotionant pe social media, cu ocazie zilei de nastere gemenilor ei, Max si Emme, pe care ii are cu fostul sot Marc Anthony.

JLo a postat un clip video cu gemenii - de care presa americana a scris in unele randuri ca sunt ”ratuste urate” - cand isi deschid felicitarile in pat, comentand: ”OMG! Nu pot sa cred ca au trecut 13 ani de cand i-am adus acasa, in bratele mele, in mijlocul unei furtuni de zapada”. 

Aceasta a adaugat: ”Din acel viscol au iesit doua mici nuci de cocos care m-au aranjat viata si m-au invatat adevarul sens al dragostei. De atunci, este o calatorie magica, plina de aventura si bucurie...

Actrita a mai spus, cu ochii in lacrimi: ”Simt atatea emotii in aceasta dimineata... sunt foarte emotiva... atat de mandra si de fericita si indurerata ca nu pot opri timpul in loc.

In clipul postat pe conturile de social media, Jennifer Lopez le-a pregatit celor doi copii micul dejun la pat, cu gofre cu sirop, oua, carnati si clatite. 

Logodnicul ei, Alex Rodriguez, a profitat de ocazie pentru a le ura gemenilor ”La multi ani!”. 

Moment de suflet de acum 15 ani, refacut in prezent. Ipostaze nostalgice - Cleopatra Stratan alaturi de tatal sau. „Taticaaa, la zuzu zuzu am tinut in mine”

Articole din aceeasi categorie