15.09.2020
Frumusetea se transmite genetic! Silvia Petrov a publicat o fotografie in care apare alaturi de mama ei

Gazda emisiunii „Gusturile se discuta”, Silvia Petrov, este una dintre cele mai energice, optimiste si carismatice prezentatoare TV. Jurnalista isi bucura regulat urmaritorii de pe retelele de socializare cu postari interesante, tinandu-i la curent cu cele mai importante evenimente si experiente din viata ei.

Recent, Silvia si-a incantat prietenii de pe Facebook cu o postare induiosatoare. Cu ocazia zilei de nastere a mamei ei, prezentatoarea a publicat un story cu o fotografie in care apare alaturi de cea care i-a dat viata.

Citeste si :  Sexy mamacita! Cum se relaxeaza frumoasa Xenia Deli

„La multi ani, MAMA! Love you”,  a scris Silvia pe imaginea postata.

Se pare ca in familia jurnalistei, frumusetea se transmite genetic, Silvia mostenind de la mama ei ochii expresivi si zambetul absolut cuceritor.

 

Prezentatoarea TV, Silvia Petrov este casatorita cu omul de afaceri, Sergiu Cretu, din vara anului 2018. In octombrie 2019, a venit pe lume fiica lor, Aris Rosalie. Nu stim cum face, dar jurnalista le reuseste pe toate - duce un mod de viata activ, calatoreste foarte mult, are o familie fericita si se bucura de o cariera de succes.

Citeste si :  Silvia Petrov - intr-o vacanta de vis alaturi de familia ei. Prezentatoarea a slabit si arata spectaculos in costum de baie

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie