27.06.2020
Frumusetea se transmite genetic! Natalia Gordienko a publicat o fotografie in care apare alaturi de bunica ei

Interpreta Natalia Gordienko este o femeie cu adevarat implinita - se bucura de o cariera de succes, e mama unui copil minunat si are in preajma o multime de oameni care o apreciaza, o sustin si o iubesc pentru ceea ce este si ceea ce face.

Citeste si :  Natalia Gordienko lanseaza un cantec dedicat celui mai scump barbat din viata ei! „Ca sa stie cat de mult il iubesc”

La randul ei, cantareata, e un om foarte pozitiv si optimist, sustinandu-si apropiatii si impartasind cu prietenii si admiratorii cele mai importante evenimente din viata ei.

Ieri, bunica vedetei a fost omagiata. Cu aceasta ocazie frumoasa, Natalia a publicat pe pagina ei de Instagram, o fotografie din arhiva familiei si un mesaj emotionant, in care isi exprima recunostinta si dragostea pe care o simte pentru una dintre cele mai apropiate persoane din viata ei - bunica sa.

„Scumpa mea bunica, te felicit cu ocazia zilei tale de nastere! Sunt atat de fericita ca imi esti alaturi! Tu ma ajuti nu doar cu vorba ci si cu fapta. Intelepciunea ta si sfaturile tale pretioase ma ajuta sa fiu fericita, independenta si apreciata in domeniul in care activez. Datorita tie eu am ales calea cea dreapta si am evitat esecurile. Am atatea motive sa ma mandresc cu tine, pentru ca tu esti cea mai minunata si cea mai neobisnuita bunica din lume! Pentru mine nu esti doar bunica, ci si cel mai bun si de incredere prieten! Iti multumesc, scumpa mea, eu pretuiesc foarte mult ceea ce faci tu pentru mine. Te apreciez foarte mult! Fara tine eu nu as fi fost! Eu si cu Cristian te iubim!! Iti promit ca voi face tot ca tu sa fii mandra de noi si sa nu te ingrijorezi atat de mult!!!
P. S.: In fotografie, eu am 5 luni.”, a scris cantareata.

Natalia Gordienko are o relatie extrem de frumoasa cu bunica sa, care mereu i-a fost alaturi si a sustinut-o


Internautii au apreciat postarea, lasand in sectiunea destinata comentariilor, o multime de felicitari si urari de bine.

Se pare ca in familia cantaretei, frumusetea se transmite genetic, Natalia mostenind de la bunica ei, ochii expresivi si zambetul absolut cuceritor.

Tu ce parere ai?

Citeste si :  Fotografie rara cu Alla Pugaciova in costum de baie. Cum arata primadona estradei rusesti 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie