25.06.2020
Fostul membru al trupei „O-Zone” - alaturi de familia sa numeroasa. Iata ce fotografii au realizat Radu, Ana si copiii lor

Radu Sirbu si sotia sa - Ana, adora sa se fotografieze. Acest lucru poate fi observat dupa numarul de selfie-uri realizate impreuna. Cuplul a iesit recent la plimbare cu toata familia, iar amintirile de atunci au fost publicate si pe Facebook. 

Citeste si :  De Dragobete, Radu Sarbu ne canta in romana! Asculta-i noua piesa

Ana Sirbu, interpreta romanca cunoscuta dupa pseudonimul Sianna, a postat recent pe site-ul sau de socializare cateva imagini cu familia lor mare. Cei cinci au iesit la o promenada in parc, iar acolo au realizat o adevarata sedinta foto.

Toti membrii familiei Sirbu au purtat tricouri identince pe care scria „We are cool so we are happy” (din engleza: suntem cool, deci suntem fericiti). Se pare ca ei au vrut sa le spuna lumii cine sunt cei mai tari dintre cei mai tari.

Sotia lui Radu a notat si un text in care a vorbit despre „meseria de parinte”.

„Sa fii parinte nu este usor. Nu stie nimeni unde este hotarul intre ”prea sever” si “prea permisiv”. Nu te invata nimeni cum sa fii parintele si in acelasi timp prietenul copilului tau. Nu exista nici macar o singura lectie de #parenting la scoala, chiar daca este inevitabil una din cele mai importante “meserii” ale vietii. Cert este ca puteti creste niste copii fericiti alegand oricare din cele doua optiuni (severi sau permisivi) atata timp cat va iubiti copiii si le oferiti nu doar cadouri, dar si grija, atentia si timpul vostru, facandu-i sa se simta importanti si prezenti in viata voastra, precum si voi in a lor.''

La final, artista a mentionat ca si „copiii au nevoie sa stie ca sunt iubiti.”

Fotografiile cu cele doua vedete si copiii lor au fost apreciate si comentate de multa lume. Majoritatea au spus ca le admira familia si relatia celor doi. „Sunteti minunati, dragii mei!''  sau „sa fiti sanatosi si fericiti impreuna”,sunt unele dintre acestea.

Ex-membrul „O-Zone” si Ana Sirbu sunt casatoriti deja de 18 ani. Cuplul are trei copii: Anastasia Dalia, Eva Maria si David Nicolas.

 

Citeste si :  "Dragostea din tei" A®n ebraica

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie