23.05.2020
Fiica tenismenului Radu Albot si a iubitei lui, Doina Chiorescu, a implinit o luna. Prima imagine cu fetita cuplului! „O luna de iubire pura si fericire”
<p>Cu o luna in urma, sportivul Radu Albot si iubita lui, Doina Chiorescu au devenit parinti pentru prima oare.</p>

Conform surselor shok.md, in familia lor s-a nascut o fetita pe care cei doi au numit-o Adeline. Proaspetii parinti au ales sa fie extrem de discreti si nu au publicat nicio informatie despre marele eveniment.

Totusi, la aniversarea de o luna a micutei, Doina a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie absolut adorabila.

„O luna de iubire pura si fericire”, a scris ea in descrierea pozei.

Internautii s-au grabit sa-i felicite pe poaspetii parinti si sa-i ureze copilei multi ani fericiti si sanatate. „Felicitari! Multi ani inainte!”, „Sa va creasca mare si frumoasa!”, au fost doar cateva dintre urarile venite din partea urmaritorilor Doinei.

Doina Chiorescu si Radu Albot sunt impreuna de mai bine de 6 ani. Anuntul despre sarcina Doinei a fost facut chiar de tenismen pe pagina lui de Instagram.

Radu Albot este cel mai bine clasat jucator de tenis din Republica Moldova. Sportivul a ajuns pe locul 46 in clasamentul realizat de Asociatia de Tenis Profesional (ATP). Aceasta performanta este cea mai buna din cariera lui Radu Albot, dar si din istoria tenisului moldovenesc. Clasarea data se datoreaza numeroaselor victorii inregistrate de sportiv in ultima perioada, dar si titlului de campion al turneului ATP 250 Delray Beach Open, obtinut in 2019.

In TOP 100 cei mai buni tenismeni din lume, moldoveanul a ocupat locul 73.

Surse foto: Instagram.com; Facebook.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie