30.06.2020
Fiica lui Paul Walker, intr-o imagine inedita alaturi de copiii lui Vin Diesel

Fiica regretatului actor Paul Walker, Meadow, a publicat pe pagina sa de Instagram un selfie in care apare alaturi de copiii prietenului tatalui sau, Vin Diesel. 

Citeste si :  Cinci fete danseaza sexy in fata baietilor de la Akord. Cei doi au reactionat spectaculos - VIDEO

Meadow este extrem de apropiata de familia lui Vin Diesel, postand deseori poze alaturi de aceasta.  

Tanara a distribuit ieri o fotografie alaturi de cei trei copii ai actorului: Pauline, Similce si Vincent scriind in descriere: „Familie pentru totdeauna.”  

Meadow a mai publicat recent pe pagina sa de Instagram si un video din arhiva personala in care apara tatal sau, scriind: „Nu am crezut vreodata ca voi impartasi acest video. Dar pare momentul potrivit. Fiti buni. Va iubesc. Ramaneti in siguranta.”

Meadow Walker a implinit in luna noiembrie a anului trecut varsta de 21 de ani. Cu aceasta ocazie tanara a primit un mesaj emotionant din partea lui Vin Diesel:„As putea spune ca sunt atat de mandru de persoana care devii… dar adevarul este ca mereu am fost mandru de tine. La multi ani, Meadow!  Te iubesc. Unchiul Vin.”

Vin Diesel si Paul Walker au avut o relatie frumoasa de prietenie, care a inceput pe platoul de filmare a seriei de filme  „Fast & Furious”. In memoria lui Walker, Diesel a decis sa o numeasca pe fiica sa cea mica Pauline.

Surse foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie