06.11.2019
Fiica lui Paul Walker a implinit 21 de ani! Ce frumoasa este Meadow Walker!
 Fetita regretatului actor Paul Walker (12 septembrie 1973 – 30 noiembrie 2013) deja nu mai este o… fetita.

Pe 4 noiembrie 2019, Meadow Walker a implinit 21 de ani, varsta la care, in Statele Unite ale Americii, tinerii devin majori.

Cu ocazia aniversarii sale, bunul prieten al tatalui ei, actorul Vin Diesel (52 de ani), i-a transmis acesteia o urare foarte emotionanta. Pe contul personal de Instagram, actorul din seria de mare succes Fast & Furious i-a scris tinerei urmatorul mesaj:

„As putea spune ca sunt extrem de mandru de persoana care devii … dar adevarul este ca intotdeauna am fost mandru de tine”.



„La multi ani, Meadow! Stiu ca implinesti 21 de ani si ca voiai sa mergi in Japonia pentru a te distra, dar familia te asteapta acasa cu tort, asa ca grabeste-te inapoi. Te iubesc, copile. Unchiul Vin.”

Meadow i-a raspuns: „Multumesc mult. Abia astept sa ne revedem curand. Abia astept sa-mi vad si micii ingerasi. Te iubesc”.



Paul Walker s-a stins din viata in anul 2013, in urma unui accident rutier. De atunci, fiica lui Paul s-a apropiat foarte tare de familia lui Vin. Mai mult decat atat, actorul Vin Diesel si-a numit fiica Pauline (4 ani) in onoarea acestuia. Meadow petrece adesea timp cu fiicele actorului.

Din anul 2007, Vin Diesel formeaza un cuplu cu Paloma Jimenez alaturi de care are trei copii, un fiu si doua fiice, Vincent Sinclair (10 ani), Hania Riley (11 ani) si Pauline.

In luna septembrie a anului acesta, Vin si cativa alti actori ai seriei Fast & Furious l-au onorat pe Paul in ziua in care acesta ar fi implinit 46 de ani.

Meadow continua cauzele in care Paul a investit timp si bani prin Fundatia Paul Walker. Organizatia sustine conservarea oceanelor si a vietii animalelor salbatice.

Sursa foto: Instagram, Hepta.ro

Articole din aceeasi categorie