29.07.2020
Fetita Corneliei Stefanet a implinit astazi 6 ani. Iata cat de mare s-a facut Alexandra

In familia Stefanet azi este motiv de sarbatoare. Fiica cunoscutilor artisti este omagiata.

Citeste si :  Kornelia Stefanet - despre prietenie. „Acei oameni „ai mei" dispar, iar astfel, ei trec „prin sita”

Cu aceasta ocazie, Cornelia, mamica Alexandrei, a decis sa-si felicite puiul si in mediul online. Interpreta a publicat o fotografie cu fetita lor de sase ani si a notat si un mesaj emotionant.

„Fetita noastra, ai crescut atat de mare, ai implinit 6 ani! De 6 ani stim ce inseamna nopti nedormite, griji, dar mai stiu ce inseamna dragostea in forma ei pura, sincera, dragostea de MAMA pentru copilul ei!”, a inceput Stefanet. Apoi a adaugat ca : „Esti copilul pe care mi l-am dorit dintotdeauna... Frumoasa, talentata, inteleapta, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Noi, mami si tati, te iubim! La multi ani Sanduta!”

In poza in care apare Alexandra putem observa cat de mare s-a facut aceasta, dar si cui ii seamana mai mult. Are unele trasaturi de la tata, Marcel Stefanet, dar si de la mama ei nu a uitat sa mosteneasca cateva. Totusi, ce tine de gusturile in materie de moda, Sanduta le are de la Cornelia.

Marcel si Cornelia Stefanet si-au unit destinele acum opt ani. Sotii sunt impreuna atat acasa, cat si la munca. Cei doi canta si lucreaza in trupa „Ethno Republic”.

Citeste si :  Copiii fac si spun lucruri nastrusnice! Iata ce replici amuzante are fiica interpretei Cornelia Stefanet

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie