08.11.2019
Fericiti dupa 6 luni de chin. Vestile bune primite de Sara Carbonero si Iker Casillas
Sotii Casillas au traversat in ultima jumatate de an momente complicate, in care s-au temut inclusiv pentru vietile lor, dar acum totul pare sa fi revenit la normal.

Frumoasa jurnalista Sara Carbonero si-a incheiat cu succes tratamentul pentru cancer, in timp ce cunoscutul portar a revenit la antrenamente dupa un infarct.

Luna mai a fost una de cosmar pentru cei doi, ambii imbolnavindu-se grav practic in acelasi timp. Mai intai a picat vestea socanta a infarctului suferit din senin de Iker Casillas la un banal antrenament al echipei sale de club, FC Porto. Dupa cateva saptamani, necazul a fost dublat de Sara Carbonero, care a anuntat ca sufera de cancer ovarian. S-a aflat ulterior ca inima fotbalistului a cedat tocmai din cauza incertitudinilor prin care trecea sotia sa.

Iata insa ca au trecut 6 luni, iar Iker si Sara pot zambi din nou. Conform ultimelor informatii venite din Spania, jurnalista de 35 de ani si-a incheiat sedintele de chimioterapie si are motive sa fie increzatoare. „Am prins boala la timp, dar mai am de luptat cu tratamentul”, spunea ea la momentul diagnosticului. 

Ca o coincidenta fericita, Iker Casillas le-a dat si el o stire grozava numerosilor fani, ibericul de 38 de ani revenind la inceputul lunii noiembrie pe gazon, acolo unde ii place cel mai mult. Drept dovada, el a postat pe contul de Twitter o fotografie cu ghetele de fotbalist murdare de pamant si de iarba. Totusi, Iker mai are de asteptat pana va primi acordul final al medicilor de a-si relua activitatea profesionista.

Sursa foto: perfecte.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie