14.01.2020
Familia Kovalsky - imagini adorabile cu toti membrii de pe vremea cand erau bebelusi! „Lumea zice ca micutii nostri seamana exclusiv cu sotul! Iata ca nu, eu tot am participat...”
Recent, interpreta Irina Kovalsky a postat pe pagina sa de Instagram un colaj din cateva fotografii in care apare ea, sotul ei si cei trei copii - toti la aceeasi varsta, pe vremea cand aveau cate 3 luni.

Cantareata a scris cine apare in fiecare poza, odata ce toti micutii seamana foarte mult unul cu altul si internautilor le-ar fi fost greu sa ghiceasca.

In descrierea colajului, Irina a lasat si un mesaj.

„Genele - niste lucruri foarte interesante! Da? Sunt curioasa, daca nu as fi scris pe fiecare fotografie cui ii apartine, ati fi inteles?”

Irina zice ca cei trei copii ai cuplului ii seamana si ei, nu doar sotului ei, asa cum majoritatea urmaritorilor considera.

„Toti scriu ca copiii nostri seamana exclusiv cu sotul! Iata ca nu, eu tot am participat la proces si chiar foarte bine! Pur si simplu, barbatii nu se schimba atat de mult cu timpul, iar femeile se schimba si din acest motiv, gresim atunci cand presupunem cu cine seamana copiii nostri?!”



Tanara mamica a selectat din arhiva familiei fotografii cu ea, cu sotul ei, Serghei, si cu cei trei copii ai lor, in care toti au aproximativ aceeasi varsta.

„Pur si simplu trebuie sa comparati fotografiile voastre de pe vremea cand erati copii cu cele ale copiilor vostri la aceeasi varsta. Eu intentionat am ales poze in care si noi, parintii, avem aceeasi varsta - 3 luni, si copiii nostri au 3 luni. Numai Anghelina are, deocamdata, 1,5 luni.





Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina.

dex

Surse foto: Google.com, Instagram.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie