06.04.2021
EXCLUSIV! Natalia Barbu a dezvaluit sexul bebelusului. „La nume ne mai gandim, avem doua variante si decidem pe parcurs”

Acest an i-a pregatit o surpriza frumoasa pentru Natalia Barbu. Interpreta a anuntat de curand ca este insarcinata, prin intermediul retelelor de socializare. Contactata de Perfecte.md Natalia a oferit cateva detalii despre cum decurge sarcina, dar si cine a primit primul marele anunt.

Citeste si :  Natalia Barbu, mai fericita ca niciodata! Este in asteptarea celui de-al doilea copil. Imaginea adorabila pe care a publicat-o interpreta

„Sarcina nu a fost planificata, chiar a fost o surpriza Divina!”, a spus interpreta. Sotul a fost cel care a aflat primul despre sarcina, ulterior si fiul lor Victoras a aflat. „Cand au auzit vestea au fost foarte fericiti.”

Sarcina decurge destul de bine si Natalia spune ca nu simte mare diferenta dintre perioada cand era in asteptarea lui Victoras si acum. „Ambele sarcini sunt la fel, adica ok.”

Natalia Barbu si-a anuntat prietenii virtuali ca este insarcinata, publicand cateva imagini in care pozeaza in costum de baie, ceea ce este remarcabil e faptul ca viitoarea mamica arata fascinant. Intrebata cum are grija de sine, artista a spus: „Toxicoza nu am avut si nici nu am, pofte la fel, mananc la fel ca pana la sarcina. Mananc tot ce imi doresc, nu mananc mai mult decat de obicei, sportul l-am pus pe pauza.”

Artista a dezvaluit si sexul bebelusului, insa numele inca nu l-au ales.„Vom avea o fetita. La nume ne mai gandim, avem doua variante si decidem pe parcurs.” 

Cat despre activitatea profesionala din urmatoarea perioada, Natalia spune: „Voi face fata, copilul va creste frumos si cariera merge inainte. Ne descurcam, plus ca am parte de ajutor.”

Moldoveanca se afla in vacanta pe Insulele Maldive si a publicat un video frumos in care se vede cum admira peisajele si se bucura de zile calde acolo.

Interpreta din Moldova este maritata cu milionarul roman Nicolae Sota si este stabilita, de mai multi ani la Bucuresti. Cei doi il au impreuna pe Victoras.

Citeste si :  Jennifer Lopez face senzatie cu cel mai recent pictorial pe plaja. GALERIE FOTO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie