29.07.2020
Este copia lui Jennifer Lopez! Fiica cantaretei arata exact ca mama ei in adolescenta

Fiica Divei muzicii latino, Jennifer Lopez, si a cantaretului Marc Anthony ii seamana extrem de mult mamei sale in adolescenta.

Jennifer Lopez a sarbatorit cea de-a 51-a zi de nastere alaturi de logodnicul sau, Alex Rodriguez, si de cei patru copii pe care ii cresc impreuna. Rodriguez a postat pe Instagram o poza de familie de pe plaja Hamptons. In imagine, Jennifer si fiica ei arata de parca ar fi surori, in ciuda diferentei de varsta de 38 de ani.

 De remarcat este faptul ca fiica lui Lopez, in varsta de 12 ani, Emme, arata aproape exact ca celebra ei mama.

In mod clar, Emme a mostenit si o parte din talentul mamei sale. A avut o aparitie surpriza pe scena Super Bowl LIV, in februarie, anul trecut, unde a cantat impreuna cu J. Lo.

Lopez mai are un baiat, Max, din relatia cu fostul ei sot, Marc Anthony. Emme si Max sunt gemeni.

Logodnicul artistei, Alex Rodriguez, are doua fiice, Natasha si Ella, cu fosta sa sotie, Cynthia Scurtis. 

Recent, fostul jucator de baseball si-a sarbatorit ziua de nastere si cu aceasta ocazie, diva latino a distribuit un filmulet emotionant cu imagini din arhiva familiei, scriind: Esti la televizor chiar acum si stau aici in studio, te urmaresc si ma gandesc la modul in care vreau sa fiu chiar aici cu tine ... razand si glumind si bucurandu-ma de viata impreuna... oricare ar fi asta, oriunde ar fi asta ... nu conteaza. Aceasta este binecuvantarea pe care o am de la tine... La multi ani"

Cei doi formeaza un cuplu din 2017 si s-au logodit anul trecut, dar din cauza pandemiei de COVID-19 au anulat nunta care era planificata pentru primavara anului curent.

Surse foto/video: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie