13.02.2020
Ei stiu secretul mariajului de succes. TOP cele mai longevive cupluri din showbizul moldovenesc
Cu siguranta, luna februarie e despre iubire. De Valentine's Day, am adunat vedetele care si-au gasit jumatatea perfecta, iar alaturi de ea, au descoperit secretul longevitatii unei relatii de iubire.
Perfecte.md iti prezinta unele dintre cuplurile din showbizul nostru, care merita toata admiratia pentru munca lor in lumea artei, dar si pentru ceea ce au realizat in spatele cortinei.  
Iurie Gologan si Daniela Burlaca 
Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori si isi traiesc cu pasiune iubirea si acasa, dar si pe scena Teatrului Geneza Art. Cei doi apar deseori in aceleasi spectacole, unul dintre ele fiind „Floare albastara”. Poate ca nimeni nu putea sa exprime mai autentic dragostea dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle, decat niste actori indragostiti si in viata reala. 
Adrian Ursu si Irina Negara
S-au cunoscut la un restaurant, apoi interpretul i-a propus sa fie protagonista in videoclipul pentru piesa „Inc-o iarna fara tine”. In 2013 s-au casatorit, iar astazi au impreuna o fiica pe nume Andreea-Maria.
Kornelia si Marcel Stefanet
Muzica i-a unit in ciuda diferentei de varsta. S-au cunoscut atunci cand Kornelia isi incheiase activitatea in trupa „Milenium” si a inceput o frumoasa colaborare muzicala cu Marcel Stefanet. Atunci i-a propus violonistul sa fie vocea unei piese de-a lui, iar foarte curand sa-i fie si sotie. De atunci, sunt de nedespartit in viata, dar si pe scena. 
Gloria Gorceag si Smally
Aceeasi pasiune i-a legat pe Gloria si Smally. Ambii sunt firi creative si imbina mai multe activitati. Gloria este interpreta si prezentatoare TV, iar Smally canta, scrie versuri si este producator muzical. Dupa 7 ani de relatie, cei doi s-au casatorit, iar in vara anului 2018, au devenit parinti pentru prima data. 
Natalia Barbu si Nicolae Sota
Subiect foarte discutat atat in presa din Republica Moldova, cat si din Romania, a fost casatoria interpretei Natalia Barbu cu miliardarul Nicolae Sota. Diferenta de varsta dintrei ei, se pare ca a fost un detaliu mult prea neimportant, fiindca la scurt timp de la cel mai frumos eveniment din viata lor, nunta, sotii au devenit parinti de baietel.
Valentina Nafornita si Mihai Dogotari
S-au cunoscut la 16 ani, cand ambii invatau la Colegiul „Stefan Neaga”, iar astazi sunt solisti la Opera din Viena. Valentina mentiona ca, fiind ambii artisti, concertele si turneele nu le lasa prea mult timp de petrecut impreuna.
Aliona si Vova Moon
Aliona Moon traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de alesul ei, Vova, de mai bine de 9 ani. In luna august 2018, cuplul si-a spus DA pentru totdeauna, in fata familiilor si a prietenilor. Mirii s-au bucurat de compania unor oaspeti de calibru precum: Alex Calancea, Pasha Parfeni, fratii Spoiala si altii. 
Pasha Parfeni si Iuliana Scutaru
Pasha Parfeni a cunoscut-o pe Iuliana Scutaru in 2009. Cei doi formeaza o echipa atat pe plan personal, cat si profesional. „Iubita mea are tot ce-si poate dori un barbat, plus ca e frumoasa, inteligenta si gateste delicios!”, a declarat artistul intr-un interviu mai vechi.
Olga si Alexandru Manciu
Povestea de dragoste dintre Alexandru si Olga Manciu a inceput atunci cand interpretul a fost invitat de mama Olgai sa cante la majoratul acesteia. Cei doi s-au casatorit in 2011, iar acum sunt fericiti si au impreuna 3 baieti.
Irina si Serghei Kovalsky
Daca unele femei dau prioritate carierei, Irina a reusit sa impace viata de familie si muzica, Serghei fiindu-i sot, dar si partener de scena. Cei doi au initiat proiectul „Lume” care i-a facut cunoscuti. 
Corina si Costi Burlacu
Canta dragostea de mai bine de un deceniu. S-au cunoscut in anul 2003 cand au participat impreuna la Festivalul-concurs „Doua inimi gemene”, mai apoi, devenind unul dintre cele mai cunoscute si indragite duete de la noi, dar si un cuplu frumos in afara scenei.  
Diana si Igor Cuciuc
Ea avea 21 de ani, iar cantaretul – 18, cand s-au cunoscut, iar dupa cinci ani de relatie, cei doi s-au casatorit. „Tu esti pentru mine cea mai frumoasa floare de pe pamant. Tu esti pestisorul meu de aur, te iubesc din toata inima, doar tu inseninezi mereu destinul meu”, spunea Igor Cuciuc anterior, intr-un mesaj de felicitare pentru scumpa sa sotie.
Silvia si Vitalie Dani 
Este unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Silvia si Vitalie Dani sunt impreuna de aproape 27 de ani. 
Iata si alte cupluri care merita toata admiratia pentru experienta lor de viata:
Aurel si Daniela Chirtoaca
Tatiana si Ilie Maxian
Aliona Triboi si Ghenadie Ganca
Mihai si Viorica Agafita
 Anisoara Puica si Vladimir Buimistru
Constantin si Valentina Moscovici
Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru 
Olga Ciolacu si Valentin Batranac 
Ioana Capraru si Vladimir Serbusca
 Eugen si Natalia Doga
 Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie