25.06.2020
Ea este iubita lui Chris Brown. Au impreuna un baietel adorabil

Chris Brown a devenit tata in luna noiembrie a anului 2019, insa a preferat sa fie discret in privinta relatiei pe care o are cu mama copilului. 

Chris Brown si Ammika Harris au impreuna un baietel, pe care l-au numit Aeko. In ciuda faptului ca ii leaga un copil, cei doi au evitat pana acum sa recunoasca public ca sunt impreuna. 

Mai mult decat atat, relatia lor pare mai intensa pe retelele sociale decat in viata de zi cu zi. Nu de putine ori, prietenii virtuali l-au chestionat pe Chris Brown cu privire la viitorul sau alaturi de frumosul model, insa un raspuns ferm din partea cantaretului a intarziat sa apara. 

Brown prefera sa se rezume la comentarii publicate la fotografiile Ammikai Harris, lasand astfel presa sa speculeze mai departe pe subiect. Nici fanii artistului nu renunta usor la ideea de a ii vedea casatoriti pe cei doi si continua sa ii scrie starului ca a venit vremea sa ia o decizie in acest sens, scrie Hollywoodlife.com.

Ammika Harris, in varsta de 27 de ani, intretine si ea misterul din jurul povestii de dragoste cu artisul Chris Brown. De cele mai multe ori, tanara mamica este discreta, dar cu ocazia Zilei Tatalui a publicat o fotografie emotionanta, realizata in timp ce se afla in sala de nasteri, iar Chris Brown apare alaturi de ea, intr-o ipostaza rara.

Imaginea intareste faptul ca intre Ammika Harris si Chris Brown exista o frumoasa conexiune. Ramane insa de vazut cum vor evolua lucrurile intre ei. 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie