14.06.2019
Dupa ce si-au anuntat divortul, Gabi Marcu si Cristina Evtodii – surprinsi la un eveniment monden. “Dupa 6 ani si jumatate, nu poti sa...”
Anuntul ca jurnalistul Gabi Marcu si bloggerita Cristina Evtodii divorteaza a fost un adevarat soc in showbizul moldovenesc.

Dupa mai bine de 6 ani de casnicie, cei doi au decis sa mearga pe drumuri diferite. Niciunul dintre ei nu a dat prea multe detalii despre motivul despartirii, cert este ca decizia lor a fost una gandita, fara cale de intoarcere.

Dupa cateva luni de la separare, Cristina si Gabi au fost surprinsi la decernarea premiilor Fashion VIP. Am fost curiosi sa stim daca cei doi au venit impreuna si cum stau acum lucrurile intre ei.

Cristina ne-a marturisit ca au venit separat si ca au ramas in relatii ok. “Este loc de "Salut, sa ai o zi frumoasa!" intre noi.”, a spus ea.

Bloggerita spune ca desi divortul a afectat-o, este cat se poate de impacata cu sine acum.“Eu cred ca oamenii care ma inconjoara pot spune daca mi-am revenit sau nu. Dupa sase ani si jumatate, nu poti sa spui ca am revenit din senin, 100%. Viata mereu ne da experiente si nu intotdeauna ele sunt cu zahar pe paine. Eu iau din asta lectia si multumesc soartei ca sunt in acest punct.”

Cat despre viata ei personala de acum, Cristina spune ca nu are un iubit deocamdata: "Imi traiesc viata si imi place foarte mult. Zborul in sine este scopul.”, a conchis ea.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie