03.07.2018
Dumitru Slonovschi face cele mai frumoase sedinte foto de familie! Afla care sunt trucurile pentru fotografii spectaculoase - FOTO
Timpul trece repede, astfel ca nu reusim sa ne bucuram din plin de toate momentele frumoase. Iata de ce este minunat sa le putem revedea in fotografii.
O sesiune foto in familie este ceva nu doar frumos si emotionant, dar si distractiv. Daca pana acum fotografii faceau sesiuni foto, indiferent de tematica, acum acestia au tendinta sa se specializeze si sa isi aleaga cate un domeniu pe care il studiaza minutios. Dumitru Slonovschi face cele mai frumoase poze de familie. Este o placere pentru el sa suprinda momentele speciale si sa aduca zambete pe chipul celor care isi doresc un album cu amintiri: "Noi, impreuna cu echipa, lucram cu ei, la fiecare sesiune le spunem unde sa priveasca, cum sa mearga, cum sa zambeasca, mai putin, mai mult.”


Nu este nimic mai frumos decat sa rasfoiesti peste ani albumul si sa retraiesti emotiile sau momentele de altadata. Acest lucru si l-a dorit si un cuplu frumos de la noi care are deja o fetita si este in asteptarea celei de-a doua. Au mers intr-un parc frumos din capitala si au prins un apus spectaculos. Pentru cea mica, momentul a fost cu siguranta memorabil.

 

Este o adevarata arta sa fotografiezi femeile insarcinate. Dumitru o face cu mult profesionalism, astfel incat clientii lui sa ramana multumiti. Vlada GURDUZA: “Avem noroc de fotograf, este usor pentru ca este o persoana descurcareata, vesela, pozitiva si ne-a facut o placere, pentru ca am zambit la maxim. Este un profesionist adevarat mai ales pe partea “Zambim, aratam dintii”.


Pentru cei care isi doresc o sedinta foto in familie, Dumitru are cateva sfaturi: “Cel mai important ar fi sa aleaga mai multe tinute vestimentare, de dorit trei-patru. Datorita faptului ca fotografiem in diferite locatii sa existe mai multe poze. Sesiunea foto dureaza in jur de o ora, insa scopul echipei mele nu este de a se uita la acele ceasornicului dar de a prinde cat mai multe poze bune.” 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie