15.08.2019
Drama nestiuta a familiei Obama. Michelle Obama: „M-am simtit singura si pierduta“
Divortul din familia Obama, anuntat saptamana trecuta de revista Globe, a surprins si nu prea, avand in vedere ca problemele dintre Michelle si Barack Obama nu sunt noi.

In cartea sa autobiografica, aparuta anul trecut, fosta prima doamna a Americii a vorbit nu doar despre faptul ca fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro, ci si despre divortul de Barack, amanat de consilierii de la Casa Alba, ani in urma.

Michelle Obama (55 de ani) a povestit, anul trecut, in emisiunea Good Morning America, de la ABC, ca s-a simtit „pierduta si singura” dupa ce a suferit un avort spontan in urma cu 21 de ani si ca fiicele sale si ale lui Barack Obama, respectiv Sasha (18 ani) si Malia (21 de ani), au fost concepute dupa ce a recurs la inseminarea artificiala.

„Am simtit totul ca pe un esec pentru ca nu stiam cat de dese sunt avorturile spontane pentru ca nu suntem obisnuiti sa vorbim despre ele deschis. Suferim in tacere, gandindu-ne ca noi suntem de vina. Este important sa se vobeasca cu mamele tinere despre faptul ca au loc avorturi spontane.”, a declarat Michelle Obama.

Fosta prima doamna a Americii a povestit ca, la varsta de 34 de ani, si-a dat seama ca „ceasul biologic este real" si ca „producerea ovulelor e limitata” ceea ce a determinat-o sa se hotarasca sa recurga la fertilizarea in vitro pentru a devenit mama.

Mai mult, Michelle Obama povesteste in cartea sa, „Becoming” si despre problemele pe care le-a intampinat in casnicie, dezvaluind ca, impreuna cu sotul ei, a apelat la sedinte de terapie.

Michelle Obama recunoaste ca ar fi vrut sa divorteze mai demult, insa a fost impiedicata de consilierii de la Casa Alba si sfatuita sa astepte pana la finalul mandalului sotului ei. Motivele de nemultumire ale fostei prime doamne erau legate de faptul ca a fost nevoita sa-si administreze injectii in cadrul procedurii de inseminare artificiala pentru ca Barack era tot timpul plecat de acasa.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie