22.11.2020
„Dragostea adevarata este atunci cand ai cont comun cu iubita/sotia...” Banca de Bancuri a incins internetul cu o noua parodie

Intr-o relatie se stie ca barbatul este cel care conduce cu tot ce inseamna familie, insa in prezent lucrurile au luat o intorsatura drastica, iar acest subiect a fost abordat de Banca de Bancuri.

Cea mai noua parodie a baietilor din Banca de Bancuri pune in lumina relatie pe care o are sotia cu sotul, atunci cand este vorba despre noile achizitii in casa sau chiar au atins tema retelelor de socializare.

In video, vloggerul, Valeriu Rascu joaca rolul sotului, care face astfel cum ii dicteaza femeia si incercand sa isi spuna punctul de vedere nu reuseste sa o convinga pe sotie- Olesea, de deciziile incorecte pe care le face. Videoul reprezinta o situatie umoristica, des intalnita in zilele noastre.

Tu te regasesti in aceasta situatie?

Citeste si :  Victoria Rosca a rabufnit intr-o postare pe Instagam!: „Cum, cum sa nu ma transform in tara asta intr-o scorchie, care arunca venin, cand tare multe te imping la asta.”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie