06.04.2021
Dezvaluiri dupa 11 ani de relatie. Cum a inceput povestea de dragoste dintre Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu (34 de ani) si Radu Valcan (44 de ani) formeaza de mai bine de un deceniu unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbizul autohton. 

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare a indragitei telenovele romanesti “Iubire si onoare”, unde nu au schimbat doar replici, ci si saruturi si scene tandre. 

Adela si Radu s-au casatorit in 22 august 2015, intr-un decor de basm, in mijlocul naturii, la Hadar Chalet. Cuplul are doi baieti: Andrei si Alexandru, iar anul acesta, Adela se pregateste sa aduca pe lume al treilea copil. 

Cei doi sunt extrem de discreti cand vine vorba de familie si copii, iar actrita nu posteaza niciodata fotografii cu chipul micutilor. Recent, actorii le-au facut o surpriza fanilor si au realizat un pictorial de senzatie pentru revista Viva, in care apar si cele doua comori ale familiei. 

Cu acest prilej, Adela si Radu au vorbit despre inceputul povestii lor de dragoste, iar actorul are doar cuvinte de lauda la adresa frumoasei sale sotii. 

"Am repetat si am filmat foarte mult impreuna pana sa-mi dau seama ca Adela imi provoaca insomnii, ca nu ma pot odihni gandindu-ma la ea, ca ma face sa uit de oboseala, ca ma revigorez in preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama ca sunt indragostit, pur si simplu”, a povestit Radu pentru Viva. Actorul a mai spus ca se fastacea in preajma Adelei si a rememorat momentul in care i-a furat un sarut inainte de repetitii. 

"Sarutul acela furat pe holurile de la Buftea, cand ne-am intalnit in drum spre repetitii, eram doar noi doi, o mancam din priviri, innebuneam cand aparea, ma fastaceam cand o vedeam si ma incurcam in replici cand ne uitam unul la celalalt?”, a mai spus Radu.

Articole din aceeasi categorie