12.01.2020
De ce nu se casatoresc Shakira si Gerard Pique? Cantareata a dezvaluit adevaratul motiv: „Nu vreau sa ma vada ca…”
Formeaza un cuplu de aproape 10 ani, sunt parintii a doi copii superbi, dar cu toate acestea nu au ajuns inca in fata altarului. De ce nu se casatoresc Shakira si Gerard Pique? Cantareata a dezvaluit adevaratul motiv.

Daca multi ar fi crezut ca Gerard Pique amana momentul casatoriei, ei bine, Shakira a facut lumina in acest caz, dezvaluind ca ea este cea care nu isi doreste sa imbrace rochia de mireasa prea curand.

Shakira si Gerard Pique se numara printre cele mai solide cupluri din showbizul international si desi se comporta ca o familie, cei doi nu isi doresc sa isi oficializeze relatia in fata ofiterului starii civile. Intr-un interviu acordat recent, frumoasa cantareata a facut public adevaratul motiv pentru care ea si cunoscutul fotbalist nu se casatoresc, in ciuda faptului ca sunt de foarte mult timp impreuna si au devenit parinti de doua ori.

„Ca sa fiu sincera, casatoria ma sperie. Nu vreau ca el sa ma vada ca pe o sotie. Vreau ca el sa ma priveasca la fel ca pe o iubita, ca pe prietena lui. Vreau sa il tin mereu in priza. Vreau ca el sa creada ca orice este posibil in functie de comportamentul lui.”, a spus Shakira pentru „60 Minutes”, potrivit latintimes.com.

Cu toate ca nu sunt casatoriti, cei doi sunt foarte implicati in cresterea celor doi copii, lucru pe care Shakira l-a confirmat intr-un interviu mai vechi.

„Nu avem un acord scris prin care sa impartim sarcinile sau ceva asemanatr, dar amandoi suntem foarte implicati in cresterea copiilor si incercam sa dam tot ce aveam mai bun, sa ne sprijinim unul pe celalalt, dar avem parte si de un mare ajutor din partea familiilor noastre. Nu cunoastem o alta modalitate prin care sa facem asta.”, a spus cantareata.

Sursa foto: Google.com, hepta.ro

Articole din aceeasi categorie