14.06.2019
Cum s-a schimbat relatia dintre Printul William si Kate Middleton dupa zvonurile privind infidelitatea acestuia
In ultimul timp au circulat mai multe zvonuri despre o posibila infidelitate din partea Printului William.

Zvonurile cu privire la infidelitatea Printului William au schimbat relatia dintre acesta si sotia lui, Kate Middleton, insa „intr-un mod pozitiv”. Potrivit Us Weekly, mai multe surse apropiate cuplului regal au declarat ca zvonurile s-au dovedit a fi, in final, un lucru pozitiv pentru ei, transmite Elle Romania.

Kate a considerat zvonurile ca fiind jignitoare si suparatoare, bineinteles, si detesta gandul ca, intr-o zi, copiii lor vor putea citi despre ele pe internet”, a mai precizat sursa. „Situatia i-a obligat pe ea si William sa isi analizeze relatia, lucru despre care au realizat ca ar fi trebuit sa il faca mai des”.

O a doua sursa a precizat pentru aceeasi publicatie ca zvonurile privind infidelitatea Printului William nu au fost deloc pe placul lui Kate, insa cei doi sunt decisi sa depaseasca acest moment. „Se descurca perfect in incercarea lor de a-si readuce casatoria pe drumul cel bun”, a declarat sursa. „Nu este neobisnuit ca intr-o casatorie sa existe unele obstacole, in special dupa opt ani, si la fel este si in cazul lui Kate si William. In continuare au o casatorie puternica. Indiferent de suisuri si coborasuri, se iubesc foate mult, iar copiii sunt cel mai important lucru din viata lor”.

In urma cu cateva luni In Touch Weekly a publicat un material pe prima pagina despre infidelitatea Printului William, zvon potrivit caruia acesta ar fi inselat-o pe Kate anul trecut, cand era insarcinata cu Printul Louis. Potrivit reportajului aparut in aceasta revista, Printul William ar fi inselat-o pe Kate cu vecina lor, Marchiza de Machioness, Rose Hanbury.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie