11.02.2020
Cum arata fiul Cristinei Ich? „Nu-mi ascund copilul pentru ca este urat, asa cum imi scriu unele!”
In luna octombrie a anului trecut, Cristina Ich a devenit mama pentru prima data. Modelul a nascut un baietel pe care l-a numit Noah Alexandru.
Chiar daca este foarte activa pe retelele de socializare, tinandu-si urmaritorii la curent cu aproape tot ce se intampla in viata ei, Cristina a ales sa fie cat se poate de discreta in subiecte despre sarcina, nastere si bebelus.
Astfel, o perioada, modelul e ezitat sa publice imagini cu nou-nascutul, argumentandu-si decizia prin faptul ca nu doreste sa-si transforme fiul in baby influencer.
„De ce nu vreau sa vi-l arat? Eu mi-am creat o anumita imagine pe social media, de ce sa il amestec in asta. Daca Noah nu vrea sa il pun pe social media? Eu nu pot sa il intreb daca vrea. Daca spune: «Mai, mama, dar de ce m-ai postat ca eu nu voiam». Trebuie sa fie barbat, dupa creste si spune: «Mama, dar ce ai facut? M-ai postat in toate ipostazele posibile?». Trebuie sa fie el de acord. Daca stau bine sa ma gandesc, nici la un an nu poate sa-mi raspunda, deci nu, o sa pun mult mai tarziu.”
In interviul in care si-a facut sarcina publica, ea a mai spus: „Nu voiam sa fac din copilul meu un baby influencer. Sa ma gandesc cum imi mai cresc joburile sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu. Nici in continuare nu-mi doresc acest lucru! Am facut acest unic editorial ca sa opresc speculatiile presei si insistenta celor din presa de a „smulge” informatii despre ceva atat de personal. (…) V-as ruga sa nu-mi judecati decizia de a nu face publica sarcina de cand am aflat ca sunt gravida si sa intelegeti ca unele lucruri nu sunt de „impartit” pe platformele de socializare. Va multumesc!”
Totusi, la putin timp dupa venirea pe lume a bebelusului, vedeta a postat cateva fotografii cu acesta, numai ca in imagini nu se vedea fata copilului.

Se pare ca nu toti internautii au inteles-o si s-au gasit carcotasi care au presupus ca micutul ar fi urat. Tanara mamica s-a simtit cumva nevoita sa arate chipul fiului ei, Noah Alexandru.
„El este Noah. Am pus poza pentru voi! Prima si ultima poza. Nu-mi ascund copilul pentru ca este urat, asa cum imi scriu unele! Este ca o papusica.”, a scris modelul, pe contul ei de Instagram.

Cristina si iubitul ei, Alex Piturca, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc. Cei doi il cresc impreuna pe Noah Alexandru care, se pare ca le seamana in egala masura ambilor parinti.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie