25.06.2020
Copiii fac si spun lucruri nastrusnice! Iata ce replici amuzante au copiii Dianei Voevutki

Daca ieri ti-am spus ce lucruri nastrusnice spune fiul cantaretului Ion Paladi, astazi am aflat ce au in gand si cei doi copii ai designerului Diana Voevutki. Nu ai sa crezi ce replici amuzante au Bogdan si Ariadna pentru mamica lor.

Citeste si :  Designerul Diana Voevutki - cucerita definitiv! „Se pare ca m-am indragostit...”

Antreprenoarea ne-a povestit cateva situatii in care fiul si fiica sa au avut niste intrebari sau raspunsuri indraznete, care au socat-o, dar si amuzat-o pe mamica de 38 de ani.

Aceasta ne-a relatat ca una dintre „perlele” pe care le-a spus mezina sa, Ariadna, atunci cand Diana era ocupata cu munca sa a fost:

„Mai lasa lucrul si fii si tu o mama normala, ca doar copilul tau e mai important decat lucrul.”

Apoi Diana ne-a spus ca au mers impreuna cu fetita sa la un concert al trupei „Holograf”, iar cea mica nu prea avea chef sa se duca. Dupa ce au revenit acasa, Ariadna i-a marturisit bunicii sale ca:

„Chiar daca pe scena au cantat niste batranei, totusi a fost destul de misto.”

Si la final, mamica ne-a istorisit si ce raspuns a primit de la fiul sau de 14 ani - Bogdan. 

„Recent baiatul mai mare a copt un cheesecake. A uitat sa unga tava de copt si s-a lipit. Il intreb daca a uns-o, si el, serios, raspunde: „Da. Cu aer.””

Iata acestea sunt cateva dintre „perlele” pe care Diana Voevutki le-a auzit de la copii sai.  Tu ce replici amuzante ai primit de la micutii tai?

 

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie